Nyhet

Flera spelare kan vara på väg bort

En rad spelare kan vara på väg bort från Västervik.

– Det känns som att de inte vill ha kvar mig och jag vet inte om jag vill fortsätta i klubben, säger backen Tim Lundin till VästerviksTidningen.

Backen värvades från Tranås som en offensiv kraft inför säsongen, men slutade på fyra futtiga assist över 33 matcher. Han är inte alls nöjd med säsongen som den förflutit.

– Jag fick spela lite power play i början av säsongen, men sedan blev det inte mer. Jag tror aldrig jag har haft så lite speltid i hela min karriär som i VIK, säger han till VästerviksTidningen,

Simon Mitman och Sebastian Owuya stormade in i Västervik mitt under brinnande säsong när Borås fick nya ekonomiska problem. Nu tycks det vara oklart om de ser en framtid i föreningen. Mitman har först och främst siktet inställt på ett hockeyliv på andra sidan Atlanten.

– USA är mitt huvudmål. Jag har lite krokar ute, men vågar inte ta ut något i förskott, det kan gå snabbt i den här branschen, säger han till VästerviksTidningen.

I fallet Owuya har klubben visat intresse för en förlängning.

– Jag ska ta ett snack med min agent framöver och se hur läget är, säger han.

– Visst, man vill alltid uppåt i seriesystemet. Samtidigt trivdes jag bra i Västervik, både med staden och laget.

Sedan tidigare har Västervik dock lyckats göra klart med Emil GeorgssonJoacim Hedblad och Patrik Karlkvist över nästa säsong.

Kommentera