Nyhet

Palmberg klar för Nybro

Foto: Ronny Gunnarsson
Foto: Ronny Gunnarsson

Nybro har gjort klart med ytterligare förstärkningar inför kommande säsong, på fredagen presenterade man Rickard Palmberg och Robin Wengdahl.

24-årige centern Palmberg har de fyra senaste säsongerna öst in poäng i division 1E med Mjölby, Skövde och nu senast Mariestad där det blev 41 poäng (17+24) på lika många matcher säsongen som gick. Nu går flyttlasset söderut till F-serien.

– Det känns som en nytändning för mig att få spela med Nybro. Jag har spelat hela min seniorkarriär i Division 1 E och vet vad som krävs, men det ska bli riktigt kul att spela i F-serien som känns lite tuffare. Det ska bli härligt med ett miljöombyte, säger Palmberg på klubbens officiella hemsida.

Dessutom återvänder 19-årige anfallaren Robin Wengdahl efter några år i exil hos Troja/Ljungby.

– Det ska bli riktigt kul att få komma tillbaka till Nybro och spela seniorhockey. Jag har fått en bra skolning i Ljungby och jag tycker att jag har utvecklats bra under den tiden. Det här känns helt rätt, säger Wengdahl, på Nybros hemsida.

Kommentera