Nyhet

Steelers värvar stabil back från Mariestad

Foto: Ronny Gunnarsson
Foto: Ronny Gunnarsson

Olofström hämtar sitt senaste backförvärv från Mariestad, Joel Backesten är klar för en säsong i Steelers.

22-åringen spelade säsongen som gick med Mariestad i E-serien, men har tidigare även representerat Troja/Ljungby i allsvenskan och under juniortiden var han så väl kapten som assisterande kapten i Björklövens J18-lag.

– Detta är en stabil back som klarar alla spelsituationer, allround helt enkelt. Vi kommer att få mycket nytta av honom kommande säsong och vi är glada att han valde spel med oss, kommenterar Olofströms sportchef Simon Skoog på klubbens hemsida.

Kommentera

En kommentar till “Steelers värvar stabil back från Mariestad”

  1. Nicke H

    – Detta är en stabil back som klarar alla spelsituationer, allround helt enkelt??? Hmm ja lycka till från Mariestad! 🙂

    Svara