Nyhet

REPRIS: Studio Kvalserien

hockeyettan-studio-kvalserien (002)

På torsdagskvällen, direkt efter den första omgången i kvalserien, sändes Studio Kvalserien. Här kan ni se reprisen.

I Studio Kvalserien visas highlights från samtliga tre matcher – Asplöven-Sundsvall, Troja/Ljungby-Södertälje och Borlänge-Västervik. I studion finns Niklas Holmgren, Mikael Mjörnberg och Robert Tennisberg som diskuterar och analyserar den ”skrällfyllda” första omgången.

Dessutom intervjuer och annat skönt kringsnack.

 

 

 

 

Kommentera

2 Kommentarer till “REPRIS: Studio Kvalserien”

 1. Anders

  Exakt, Tennisberg. VIK-backens korkade uttalande inför mötet med Borlänge var helt förkastligt. Ett annat problem för Västervik är allt snack om spelare som ska gå till andra klubbar nästa säsong. Inte speciellt lyckat att dessa diskussioner kommer nu, mitt i ett kvalspel. Osympatiskt av de jagande klubbarna och osolidariskt av spelarna. Lägg därtill ett antal nya skador och Västerviks läge framstår som något prekärt i dagsläget.

  Svara
  • Stefan R

   Såg att Erik Backman själv var inne på Borlänges tre första mål.

   Svara