Norrortslagens träningsmatcher

Den gånga veckan så har alla 4 lagen i Stockholms Norrort spelat träningsmatcher, med blandade resultat.

 

Wings som precis klarade sig kvar i Hockeyettan efter kval den gånga säsongen har förlorat båda sina träningsmatcher mot Tumba och Arboga. Dock har de spelat en fartfylld hockey och inte som förra säsongen, tränarna Björn Lidström och

.com/staff.php?staff=28856" target="_blank">Viktor Helander har börjat få svar på vilka som kan vara kvar i truppen som spikas imorgon 31 augusti då de även möter Valbo på bortaplan.

 

Väsby har förlorat en träningsmatch och vunnit en träningsmatch. Matchen de förlorade mot Bålsta som var i kvalet till hockeyettan vann de däremot skotten med hela 48-18! Men var ineffektiva och förlorade matchen med 2-4. Där efter vart de match borta mot seriekollegan Nacka där de vann med 4-3.

 

Sollentuna har vunnit en match och förlorat en match. Matchen de förlorade var mot Enköping borta med 4-1. Matchen de vann var mot Köping borta där vart slutresultatet 1-2.

 

Vallentuna har spelat en oavgjord match mot Hammarby matchen slutade 8-8. De förlorade precis som Wings mot Arboga denna gången vart slutresultatet 1-3.