Kvalserien – Inför omgång 3

Omgång 3 i Kvalserien till HockeyAllsvenskan stundar och återigen har vi 3 underbara hockeymatcher framför oss!

Följande matcher spelas i Omgång 3:

Huddinge – Västerås:

Tredjeplacerade Huddinge tar emot favorittippade Västerås hemma i Björkängshallen. Senaste drabbningen dessa lag emellan ägde rum år 2009 och då drog Västerås det längsta strået. Huddinge följde upp sin tunga premiärförlust med att bortaslå Visby/Roma medan Västerås kommer från 1-4 förlust hemma mot Troja. En härlig match att vänta där det bara är 3 poäng som gäller för de bägge lagen, snacka om hockeygodis!

Kristianstad – Visby/Roma:

Varken Kristiansstad eller Visby/Roma har fått den start de önskat sig i Kvalserien. En match mellan två lag som vill studsa tillbaka och där det laget som förlorar riskerar att hamna väldigt långt efter en topp 2-placering. En match i matchen blir givetvis den mellan målvakterna Joel Gistedt (Kristianstad) och Sammy Gustavsson (Visby) och det återstår att se vem som går segrande ur den kampen.

Södertälje – Troja/Ljungby:

Serieledande Troja/Ljungby åker till Södertälje för att försöka ta tre nya pinnar. En tidig seriefinal då Södertälje öppnat kvalserien näst bäst efter Troja och det finns alltså möjlighet för hemmalaget att ta över serieledningen. Samtidigt som Södertälje vill ta hand om förstaplatsen i tabellen har Troja revansch att utkräva från fjolårssäsongen då de förlorat de tre senaste mötena mot Södertälje. En rafflande hockeymatch att vänta där små marginaler lär avgöra.

 

Matcherna i Kvalserien till HockeyAllsvenskan streamar du här

 

// Niklas Karlsson & Jonas Wallin