Vimmerby bygger vidare

Vimmerby förlänger kontraktet med den nyttige centern Hampus Harlestam den kommande säsongen. Denna säsong producerade Harlestam 7 mål och 19 assist under grundserien och Allettan, och var en starkt bidragande orsak till Vimmerbys stabila säsong.

– Det känns riktigt bra att förlänga med en förening som gör så många bitar bra. Jag trivs väldigt bra i Vimmerby, och förra säsongen var riktigt kul. Kan vi fortsätta så nästa säsong och ta oss till kvalserien så ser jag inget stopp, säger Hampus Harlestam till klubbens hemsida.

Sportchefen Daniel Stolt är förstås nöjd med förlängningen.
– En viktig förlängning, då Hampus tillhör stommen som varit med ett par år nu. Han är en vass offensiv spelare som vi tror det finns mer utveckling i, säger sportchefen till klubbens hemsida.

I dagarna har Vimmerby även förlängt avtalet med forwarden Markus Modigs samt värvat den defensive backen Ludvig Jardeskog, närmast från Tyringe.

– Jag är en städgumma, som hoppas kunna bidra med fysiskt spel i egen zon och sätta en och annan tackling. Det ska blir riktigt kul att komma till Vimmerby. Både klubben och jag har samma ambition. Att ta nästa kliv i utvecklingen, säger Jardeskog i en intervju på lagets hemsida.

Smålänningarna har nu 12 spelare under kontrakt inför kommande säsong.