Hudik Hockey ansluter till ”Ett bra nätverk”

Hudik Hockey har anslutit sig till nätverket ”Ett bra nätverk”. Projektet är ett samarbete mellan idrottsföreningar och näringslivet, och syftar till att minska ungdomsarbetslösheten genom att sammanfoga sponsorer och näringsliv med ungdomar i regionen.

Den 22 september kommer Hudik Hockey och Ljusdal Bandy att samla företagsrepresentanter som ska få möta arbetssökande ungdomar genom en speed-date som förhoppningsvis leder

till praktikplatser för ungdomarna.

– För att vår region skall bli hållbar i framtiden måste vi alla ta ett ansvar för vår gemensamma framtid, annars står vi där utan framtidstro och inga kunder, leverantörer eller kompetent personal. Och det viktigaste är att börja med ungdomsarbetslösheten som vi tillsammans med alla våra partners skall minska. Ett av Hudiksvalls mest framgångsrika företag, Monitor ERP-System, är redan anmälda till speed-daten och jag hoppas det kan bana väg för att flera av våra partners anmäler sitt intresse och bidrar till en hållbar framtid i regionen för oss alla, säger Hudik Hockeys marknadsansvarige Fredrik Jönsson i ett pressmeddelande.

Mer info projektet och Hudik Hockeys engagemang finner du här.