Veckans lag #3 – Hockeyettan södra

Det spelades bara en omgång i den södra Hockeyettan under veckan som gick. Här är spelarna som presterade tillräckligt bra för att ta plats i den tredje upplagan av veckans lag.

Målvakt;

Hampus Alexandersson, Tranås.

Tranås hade inga problem att besegra Helsingborg och segersiffrorna skrevs till 5-1. Helsingborg spräckte Alexanderssons nolla med mindre än två minuter kvar av matchen. Alexandersson landade tillslut på fina 94,74 i räddningsprocent och tar med det plats i veckans lag.

Backar;

Fredrik Lindström, Tranås.

Allt handlar givetvis inte om att göra poäng som back, men Lindström stod för två mål och en assist när Tranås tog säsongens första hemmaseger. Lindströms 2-0-mål blev också matchavgörande.

Dennis Fröland, Vimmerby.

Den offensiva backen tar plats i veckans lag efter att ha spelat 5-1 i +/–statistiken. I matchen mot nykomlingen HA74 noterades Fröland dessutom för en assist. Fröland är viktig för Vimmerby.

Forwards;

Victor Romfors, HC Dalen.

23-årige Victor Romfors gjorde tre raka mål mot Kallinge/Ronneby på mindre än tolv minuter. Ett par av målen var dessutom vackra. Trots Romfors hattrick blev det förlust mot KRIF, men Romfors kan trösta sig med att han förtjänar en plats i veckans lag. I fjol stod Romfors för nio kassar, men är redan nu uppe på fem.

Alexander Lunsjö, Kallinge/Ronneby.

Lunsjö har varit nära att ta plats i veckans lag tidigare, men inte lyckats. Den här gången gör han dock det efter två mål och en assist i 5-4-segern mot Dalen. Lunsjös andra mål i matchen blev dessutom matchavgörande och kom med tre minuter kvar av matchen. Efter sex omgångar toppar Alexander Lunsjö poängligan på 14 poäng.

Markus Modigs, Vimmerby.

Modigs tog plats i laget redan förra veckan, men är omöjlig att peta efter att ha levererat två mål och två assist i Vimmerbys storseger hemma mot HA74. Ett av Modigs mål gjordes på en elegant straff som är väl värd att kika in.