Ny tränare klar för klubben

Tyringe har gjort klart med tränaren Marcus Norell som ska leda A-laget kommande säsong.

– Jag fick ett samtal från klubbens nya sportchef Mathias Sjöberg för några veckor sedan, och när jag kom hit så gillade jag vad jag såg med hela anläggningen och möjligheterna med Tyrs Hov. Sedan presenterade Mathias upplägget och det var inga tveksamheter. Det känns spännande och jag ser fram emot att träffa killarna i laget, säger en glad och uppspelt Norell till Tyringes hemsida.

Som ledare försöker jag jobba med att få spelarna att förstå sina styrkor. Det är inte alla ledare som ser grabbarnas styrkor, utan många gånger ältar och är på dem om deras svagheter. Men jag vill istället lyfta det som de är bra på och hjälpa dem i den processen. Sedan ställer jag krav på att det ska vara bra träningar och att vi tävlar varje dag. Vi ska hela tiden bli bättre.

Jag vill hitta bitar i Tyringes spel som vi ska förstärka och utveckla. Sedan kommer jag givetvis ha grejor som jag trycker på och som är viktiga i mitt spel. Men det bygger på en modern hockey, där man sätter mycket press och som vill föra spelet. Jag vill ha ett lag som värnar om pucken och som förstår betydelsen av att äga puck, fortsätter han i en intervju på klubbens sajt.