Hammarby förändrar i tränarstaben.

Enligt Hammarby Hockeys hemsida så förändrar laget i tränar och ledarstaben. Johan Sundin ersätts av Benny Rönnelöw som huvudtränare och Arto Parkkali samt Håkan Ferm återvänder till ledarstaben. Både Oscar Björkander (assisterande tränare) och Flemming Kristensen (målvaktstränare) kvarstår i staben som nu omfattar fem ledare.

– Johan har gjort mycket bra saker, men efter den säsongsinledning som varit väljer vi att göra en förändring, säger Benny Rönnelöw till Hammarby Hockeys hemsida.

Enligt sportchefen och numera huvudtränaren Benny Rönnelöw så letar Hammarby efter en mer permanent lösning, då det här är mer tillfälligt.

Det är den andra klubben i Hockeyettan Östra som gör förändringar på tränarsidan inom några dagar. Häromdagen meddelade Vallentuna Hockey att klubben och tränaren Carl-Johan Klint går skilda vägar. Det är enligt hemsidan ett gemensamt beslut som fattats på grund av oenighet hur verksamheten ska bedrivas. Där har assisterande tränaren Charlie Thermaenius tagit över som ansvarig tills vidare.

 

//Stefan Österberg