tor 22 mar Slut
Hockeylag BOR 5
Hockeylag HUD 3
tor 22 mar Slut
Hockeylag VÄS 4
Hockeylag TRO 1
tor 22 mar Slut
Hockeylag PIT 1
Hockeylag VIK 2
lör 24 mar 14:00
Hockeylag KOV -
Hockeylag KAIF -
lör 24 mar 16:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag VÄS -
lör 24 mar 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag PIT -
lör 24 mar 16:00
Hockeylag VIK -
Hockeylag BOR -
lör 24 mar 16:30
Hockeylag VÄR -
Hockeylag NAC -
sön 25 mar 16:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag HA74 -
sön 25 mar 16:00
Hockeylag Kalm -
Hockeylag OLO -
sön 25 mar 16:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag GRÄ -
sön 25 mar 16:00
Hockeylag ÅMÅ -
Hockeylag ARB -
sön 25 mar 16:00
Hockeylag MUN -
Hockeylag SUR -
sön 25 mar 16:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag ESK -
sön 25 mar 17:00
Hockeylag TRÅ -
Hockeylag WIN -
sön 25 mar 18:00
Hockeylag SKE -
Hockeylag MAL -
mån 26 mar 19:00
Hockeylag VÄS -
Hockeylag PIT -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag OLO -
Hockeylag MÖR -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag HA74 -
Hockeylag Kalm -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag GRÄ -
Hockeylag BORÅ -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag TRO -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag VIK -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag SUR -
Hockeylag SKE -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag ARB -
Hockeylag MUN -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag MAL -
Hockeylag ÅMÅ -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag SEG -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag NAC -
Hockeylag TRÅ -
tis 27 mar 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag VÄR -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag OLO -
Hockeylag HA74 -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag Kalm -
Hockeylag GRÄ -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag MÖR -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag VIK -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag HUD -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag VÄS -
Hockeylag BOR -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag SUR -
Hockeylag ARB -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag MUN -
Hockeylag MAL -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag ÅMÅ -
Hockeylag SKE -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag NAC -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag TRÅ -
Hockeylag ESK -
tor 29 mar 19:00
Hockeylag VÄR -
Hockeylag SEG -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag HA74 -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag GRÄ -
Hockeylag OLO -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag Kalm -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag PIT -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag TRO -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag VIK -
Hockeylag VÄS -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag SKE -
Hockeylag ARB -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag MAL -
Hockeylag SUR -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag ÅMÅ -
Hockeylag MUN -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag NAC -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag WIN -
mån 02 apr 16:00
Hockeylag VÄR -
Hockeylag TRÅ -

Tranås slog Kristianstad – övriga resultat Hockeyettan södra

Kristianstad – Tranås 1-4.

Tranås stod för en stark insats när man besegrade Kristianstad på bortaplan med 4-1. Efter en mållös förstaperiod kunde gästerna öppna kvällens målskytte genom Sebastian Ottosson sju minuter in på den andra perioden. Kristianstad skulle dock kvittera innan den andra perioden var till ända och man gjorde det genom Mikael Johansson, som gjorde sitt sjunde mål för säsongen. Därmed var ställningen 1-1 efter två spelade perioder.

När Kristianstads Niklas Lindmark drog på sig en utvisning halvvägs in på den tredje perioden kunde Tranås ta ledningen på nytt. Anders Skoog var sist på pucken och bara 26 sekunder senare kunde David Bremer utöka gästernas ledning. Med dryga minuten kvar att spela plockade Kristianstad ut Joel Gistedt ur målet, men det slutade med att Sebastian Ottosson kunde göra sitt andra mål för kvällen i tom kasse.

Tranås tog därmed tre viktiga poäng och hakar nu på i toppen av tabellen och jakten på de fem Allettanplatserna.

HA74 – Nybro 3-7.

Nybro skakade av sig förlusten mot Kristianstad i förra omgången och är åter tillbaka på vinnarspåret efter stabila 7-3 borta mot HA74. Viktor Bolin satte 1-0 för Nybro en bit in på den första perioden och i den andra avgjorde Nybro matchen. Fabian Ilestedt gjorde sitt sjätte mål för säsongen när han gjorde 2-0 på straff och sedan ökade Robin Wengdahl och Marcus Mellström på till både 3-0 och 4-0.

Filip Bergkvist kunde visserligen reducera i slutet av perioden, men i den tredje perioden kunde Nybro gå ifrån till 6-1. HA74 tröstmålade två gånger om innan Sebastian Borg kunde spika slutresultatet med sitt 7-3-mål sex minuter innan full tid.

Vimmerby – Grästorp 4-1.

Grästorp hade en tuff uppgift framför sig när man åkte till Småland och Vimmerby utan Carl-Johan Svensson och Jonas Lönn. Svensson missade matchen på grund av skada och för Lönns del var det sjukdom som satte stopp. GIK rivstartade dock matchen och Linus Jerenvik satte ledningsmålet bara 21 sekunder in i matchen. En drömstart för GIK givetvis, men det skulle inte dröja länge innan Vimmerby kunde kvittera. Jesper Kokkonen är i fin form för tillfället och kunde efter förarbete av Markus Modigs och Dennis Fröland utjämna matchen.

I den andra perioden kunde Vimmerby också ta ledningen när Ian Örnskg gjorde sitt första mål för säsongen och ett par minuter senare utökade Hampus Harlestam till 3-1. Grästorp var dock inte ofarligt och hade en del chanser, men Vimmerbys målvakt Johan Kallio spelade stabilt mellan stolparna.

Det skulle sedan dröja tills det bara var dryga minuten kvar på matchen innan nästa mål kom. Jesper Kokkonen gjorde sitt andra mål för kvällen när han på egen hand överlistade Grästorp. 4-1 slutade matchen och Vimmerby finns med i toppen av tabellen.

Kallinge/Ronneby – Tyringe 6-0.

Kallinge/Ronneby går starkt för tillfället. Onsdagens klara 6-0-seger mot Tyringe betyder att KRIF har fyra raka segrar och på de fyra matcherna har man öst in mål. 23 mål och tolv poäng är facit och det vittnar om vilken potential som finns i Blekinge-gänget.

Mot Tyringe gjorde Sebastian Magnusson 1-0 tidigt i den första perioden och Dillon Duprey satte 2-0 innan tio minuter var spelade. KRIF gjorde två mål även i den andra perioden och det var Josef Ingman och Martin Ekström som båda gjorde sitt första mål för säsongen. Även i den tredje perioden gjorde KRIF två mål. Först gjorde Sebastian Magnusson sitt andra för kvällen och därefter avslutade Marcus Jörgensen matchens målskytte när han gjorde 6-0. I och med segern är Kallinge/Ronneby ny serieledare i en jämn Hockeyettan södra.

Hanhals – Dalen 2-4.

Dalen föll i söndags mot Kallinge/Ronneby, men på onsdagskvällen kunde man besegra Hanhals på bortaplan. Dalen öppnade bäst och kunde göra två mål innan åtta minuter var spelade. Det var Kalle Hult och Julius Selle-Larsson som stod för målen. Hanhals tog sig dock in i matchen innan den första perioden var över när David Stenbacka kunde reducera. Målet var Stenbackas första för säsongen.

Halvvägs in på den andra perioden kom också kvitteringen för Hanhals. Kristoffer Wikner är i fin form för tillfället och det var just Wikner som stod för kvitteringen. Strax innan den andra periodens slut kunde Dalen ta ledningen på nytt och man gjorde det genom Selle-Larsson som noterades för sitt andra mål i matchen. Målet gjordes med bara tolv sekunder kvar av perioden och skulle visa sig bli matchavgörande.

Med mindre än två minuter kvar av matchen tog Hanhals time out och plockade ut målvakten Fredrik Bergvik i ett försök att få till en sen kvittering. Så blev det dock inte, utan istället kunde Kalle Hult, precis som Selle-Larsson, bli tvåmålsskytt när han satte 4-2 till gästerna i tom bur.

Helsingborg – Halmstad 5-6.

Omgångens målfest hittar vi i mötet mellan Helsingborg och Halmstad. Gästerna ledde med 1-0 efter den första perioden, men i de två återstående perioderna öppnade det sig rejält. Helsingborgs prestigevärvning, Daniel Åhsberg kvitterade till 1-1 efter 23.41 i den andra perioden, men drygt en minut senare hade Halmstad gått ifrån till en tvåmålsledning. När den andra perioden var till ända stod det 2-4 på resultattavlan. När Halmstad sedan utökade sin ledning genom två snabba mål i inledningen av den tredje perioden kändes matchen avgjord, men Helsinborg bet ihop och tog sig nästan i kapp. När Åhsberg reducerade till 5-6 med 40 sekunder kvar av matchen fanns hopp om en kvittering för hemmalaget, men så blev det inte. Halmstad tog därmed sin andra raka trepoängare och avancerar i tabellen. För Helsingborgs del fortsätter försvarsspelet att vara ett problem.

 

/ Anton Gustavsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *