Hockeyettans sportchefsträffar

När denna säsong är färdigspelad har det gått två år sedan SIF införde nuvarande seriespel i Hockeyettan. Hockeyettans medlemsföreningar var då helt överens om att vi efter två år gemensamt skulle utvärdera seriespelets för- och nackdelar samt därefter utarbeta samt lägga förslag till ett eventuellt nytt modernt uppgraderat seriespel för Hockeyettan. Allt för att på ett bättre sätt kunna erbjuda ett attraktivt serieupplägg som attraherar spelare, ledare, supporters, samarbetspartners samt media i framtiden.

Av den anledningen arrangerar Hockeyettan denna vecka fyra sportchefsträffar, där representanter från samtliga föreningar i Hockeyettan gemensamt utvärderar det som varit och därefter diskuterar hur spelupplägg och seriestruktur bör utformas i framtiden. Sportchefsträffarna genomförs i samarbete med Stefan Bergqvist och Jan Järlefelt.

Sportchefsträffarna går av stapeln enligt följande:

23/1 Hockeyettan Södra
Best Western E-4, Ljungby

24/1 Hockeyettan Västra
Best Western Eurostopp, Örebro

25/1 Hockeyettan Östra
Best Western Capital, Årsta

26/1 Hockeyettan Norra
Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå

 

Hockeyettan har aldrig ägt sport- eller seriefrågorna, det har Svenska Ishockeyförbundet gjort. Målsättningen är att Hockeyettans inflytande ökar, för att tillsammans med SIF framöver handlägga de flesta väsentliga frågor rörande den sportliga delen.