Tränarparet fortsätter

Efter en lyckad debutsäsong står det nu klart att tränarparet fortsätter.

-Det känns jättebra att få fortsätta jobba tillsammans med de här två fina ledarna. De står för bra värden, brinner för föreningen och har ett positivt och gott ledarskap, säger Jonatan Glader till hemsidan.

Firman Krobbe/Lavander gjorde sin första säsong ihop som tränare under den gångna säsongen. Tillsammans ledde de laget ända till kvalserien till Allsvenskan, DM-guld och serieseger i HockeyEttan norra.

-Det var kanske inte så många som trodde att vi skulle gå så långt inför säsongen. När man summerar så är vi självklart nöjda med många saker som hände. Inte minst har responsen från pojkarna i laget varit god och det är kanske det betyg som betyder allra mest för mig, säger Anders ”Krobbe” Johansson till hemsidan.

Johansson har en gedigen erfarenhet av att leda människor då han har bakgrund som pedagog. Han framhåller teamet runt laget som en av framgångsfaktorerna:

-Vi som har arbetat runt laget, allt ifrån kansli och materialare till tränarkonstellationen har haft ett bra klimat och ett mycket fint samarbete. Inte minst Jens Fredricsson har bidragit. Han hamnar ibland i skymundan men gör ett viktigt och bra jobb, avslutar huvudtränaren.

Enligt sportchefen Jonatan Glader är Jens Fredricsson högaktuell för en fortsättning i föreningen, vilket skulle göra ledarstaben kring A-laget intakt från förra säsongen.

-Jag hoppas och tror att Jens fortsätter i föreningen. Det är de signalerna vi har fått från Jens och det är helt i enlighet med vad vi i föreningen vill.