Joel Vännström kör två år till med Piteå Hockey

En av HockeyEttans främsta målvakter fortsätter vakta Piteåburen.

-Det känns helt rätt att fortsätta med Piteå. Det är en varm och bra förening som vill framåt. Tränarna har gjort ett jättebra jobb med att få ihop gruppen och det känns som att vi kan vara med och utmana om att spela långt fram på vårkanten även kommande år, säger Vännström till hemsidan.

Vännström debuterade redan som 19-åring i Piteås mål. Då på lån ifrån Skellefteå AIK. Sedan dess har det blivit två hela säsonger i PHC där avancemanget till Kvalserien får räknas som en av höjdpunkterna.

-Absolut, det var en häftig matchserie mot Kallinge/Ronneby. Överlag har det varit två bra säsonger i Piteå och det känns som att vi har bra förutsättningar att fortsätta utvecklas och ta nya kliv, säger Vännström.

Målvaktstränaren Jens Fredricson säger så här om sin adept:

-Joels styrka är hans spelförståelse, tålamod och att han hela tiden tävlar stenhårt, säger Fredricson.