Huddinge Hockey Camp

Hockeycamp vecka 32

Huddinge Hockey Academy är startad för att möta efterfrågan på individuellt anpassad kompetensutveckling och specialträning för tusentals hockeyintresserade ungdomar i vårt närområde.

I mer än 40 år har Huddinge Hockey bedrivit en ansvarsfull och framgångsrik ungdomsverksamhet som utvecklat hockeytalanger genom decennierna och sett många stjärnor födas. Bland annat spelare som Michael Johansson, Jonas Enroth, Dick Axelsson, Linus Klasen med flera.

ishockeyskolan startades för knattar i slutet av 60-talet och vi är ledande i Sverige på ungdomsverksamhet sedan 70-talet och nu är det dags för nästa steg.
Vi genomför camper vecka 32 (Sommar), Vecka 44 (Höstlov) och Vecka 9 (Sportlov).

Huddinge Hockey Academy bedriver öppen camp för ungdomar födda 2008 till 2010 vi hoppas att på det sättet kunna bidra med vår erfarenhet och kompetens till att utveckla ungdomar från klubbar i regionen.

Info och Huddinge Summer Camp- vecka 32.

För spelare i U9-U11 (åldersgrupper 2010 till 2008) kör måndag, tisdag och onsdag heldagar och avslutningsmatcher på torsdagen. Från kl. 08.00 – 17.00.

Fullmatad hockeycamp med off-ice, lekar och många bra instruktörer. (instruktörer presenteras löpande. Spelare som representerat klubben (som nu spelar i högre ligor) kommer delta under lägerdagarna. Presentation sker fortlöpande på hemsidan och instagram via flödet #huddingehockeysummercamp, följ oss på sociala medier. Luncher och mellanmål serveras alla dagar.

Pris 1900 kr/ spelare.

Boende finns via våra samarbetspartners Bestwestern hotell Älvsjö (cirka 5 km från hallen).
Husvagn/husbilplats kan ordnas intill hallen, eller via Flottsbro Camping.

Länk till anmälan: http://www.huddingehockey.com/Hockey-Academy/Application-Form. Glöm ej anmäla eventuell allergi.

Vid övrig info kontakta ungdomsansvarige Mickael ”Bagarn” Engdahl via mikael.engdahl@huddingehockey.com eller telefon 0702-603508.
Sista anmälningsdag till campen är söndagen den 14 juli.

Följ även oss på instagram på Huddingesummercamp2018- där vi kommer presentera ledare, upplägg med mera. Via Huddingehockey.com samt Facebook kommer presentation av instruktörer ske.

Hoppas vi syns för roliga dagar tillsammans 🙂

Med vänlig hälsning Camp general Mickael ”Bagarn” Engdahl