Fyra övergångar under onsdagen i HockeyEttan

Silly Season rullar vidare i HockeyEttan och ikväll kan vi rapportera om ytterligare nyförvärv i klubbarna i landets ”bredaste liga”.

IFK Arboga i den västra serien hämtar in Daniel Backman som förra säsongen stod för 25 poäng på 47 matcher i Moras J20-lag.

I den norra serien har SK Lejon gjort klart med centern Kristian Falk från Teg där han spelade 27 matcher förra säsongen.

HockeyEttan-nykomlingen Mörrum har hämtat in skickliga backen Kevin Striborn som förra säsongen var lagkapten i Tingsryds J20-lag och även var utlånad till HA74 under 12 matcher, han står dessutom registrerad på tre matcher i HockeyAllsvenska Tingsryd under föregående säsong.

En annan HockeyEttan-nykomling är Trångsund i den östra serien och de har gjort klart med Seán Goliats från Huddinges J20-lag.

Bland kontraktsförlängningar så kan vi meddela att Boden får behålla sevärda Jesper Ylivainio ytterligare en säsong, Ylivainio stod förra säsongen för 23 poäng på 27 matcher för Boden och var en av deras bästa spelare innan han åkte på en knäskada.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath