2 x Wikström förstärker Piteå

Skellefteåpojkarna Emil och Pontus har båda skrivit ettårskontrakt med föreningen.

-Vi får in två killar med starka karaktärer. Vi vill fortsätta vara spelförande i våra matcher men lägga till lite extra i det fysiska spelet. I Emil och Pontus får vi två killar som klarar att sätta igång spelet snabbt och som båda bidrar med tuffhet och naturlig aggressivitet, säger sportchefen Jonatan Glader hemsidan.

Emil Wikström, 24 år, har gjort en sejour i Piteå tidigare och vänder tillbaka efter spel med Björklöven i HockeyAllsvenskan och Boden i HockeyEttan:

-Piteå har blivit som mitt andra hem. Jag trivs verkligen i staden och med föreningen. Piteå var mitt förstaval och det känns kanon att vara tillbaka, säger Emil Wikström.

Även Pontus Wikström har Skellefteå som födelseort. Efter avslutat juniorprogram i Skellefteå AIK blev det seniorhockey med Grästorp och Skövde.

-Piteå har varit en toppklubb i HockeyEttan under flera säsonger och dessutom ett bra rykte runt om i Sverige. Jag ser fram emot att bidra med mina spetskvalitéer som är det fysiska spelet kombinerat med ett rejält försvarsspel och hoppas kunna vara med att producera en del poäng också, säger Pontus Wikström.