Första veckan på is avslutad

Örnsköldsvik HF gick i måndags på is för första gången säsongen 2018/19. Det blev ytterligare tre pass första isveckan och lagets headcoach Lennart Hermansson kan nu summera inledningen:

– En riktigt bra inledningsvecka, grabbarna har kämpat på bra. Vi körde relativt lugna pass måndag och tisdag innan vi de två övriga dagarna tryckte på tuffare. Det som var kul att se då var det faktum att de höll uppe tempot på ett bra sätt. Jag skulle kort och gott vilja säga att inledningen sett kul ut.

 

ÖHF tar nu ledigt under veckoslutet innan man nästa vecka kliver in i en ny fas där det också handlar om matcher. På tisdag möter man MODO J20 i Fjällräven Center och kvällen därpå är det match i Skyttishallen mot Tegs SK.

– Det är spännande att komma igång med matchande också. Då får grabbarna möjligheten att komma in i spelet också, säger Hermansson som under veckan haft 24 spelare i träning, varav två målvakter.

– Simon Engström är på frånvarolistan men i övrigt så är alla med och kör. Vi kommer med största sannolikhet att spela med tre backpar och elva forwards i respektive match till veckan men tar definitivt beslut efter träningen på måndagskvällen, avslutar Hermansson.