Premiär för veckans match i samarbete med Aftonbladet

Måndag den 17 september är det premiär för Veckans Match, Hockeyettans koncept med en utvald match som alltid sänds live. Premiären är lokalderbyt mellan Kiruna AIF och Kiruna IF, en match som många väntat på i 30 år.

Samarbetet med Aftonbladet runt Veckans Match är en satsning för att konsekvent kunna erbjuda alla hockeyintresserade det bästa från ligan under hela säsongen. Premiären mellan Kiruna AIF och Kiruna IF sänds exklusivt på exklusivt i Aftonbladet Plus Premium.

– Under 2018/19 kommer Sportbladet storsatsa på hockeyettan. Förutom Kirunaderbyt sänder vi minst 45 matcher under säsongen i Aftonbladet TV eller Aftonbladet Plus premium, berättar Mikael Samuelsson, affärschef.

– Verkligen kul match att erbjuda våra premium-kunder. Och det kommer ännu mer framöver, det kan vi lova, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

– Vi vill erbjuda många möjligheten att se det absolut bästa från Hockeyettan, Sveriges bredaste liga. Av den anledningen har vi skapat “Veckans Match” som flyttas från en ordinarie spelomgång till en normalt spelledig dag, nämligen måndag, säger Ronnie Glysing, ordförande i Hockeyettan.

Veckans Match har premiär måndag 17 september med matchstart 19:00.
Sändningen startar 18:45.

17/9 19.00 Kiruna AIF – Kiruna IF (Norra)
24/9 19.00 Borlänge HF – Tranås AIF (Västra)
1/10 19.00 Kallinge/Ronneby-Kristianstad (Södra)
15/10 19.00 Hudiksvall – Nyköping Gripen (Östra) *
* Preliminär match.

För mer information om Hockeyettan, kontakta;
Ronnie Glysing, ronnie.glysing@hockeyettan.se, 070-960 01 10
Mats Tjernström, mats.tjernstrom@hockeyettan.se, 070-747 09 97
Mikael F Samuelsson, mikael.samuelsson@aftonbladet.se, 070-528 24 13