Visby besegrade nykomlingen

Hockeyettan östra inleddes ikväll med matchen mellan nykomlingen Trångsund och topptippade Visby Roma.

Trångsund – Visby Roma 0-2 

Nykomlingen Trångsund inledde matchen mot Visby piggt och satte viss press på Visbymålvakten Daniel Maremenlind i den första perioden. Även Visby hade ett flertal chanser men Edvin Olofsson kunde freda Trångsundskassen. I inledningen av den andra perioden prickskjuter Visbys nye forward Christian Olsson in 1-0 för gästerna. Drygt tre minuter senare utvisas Trångsunds Fabian Nord och i powerplay kan Visby utöka sin ledning till 2-0 genom lagkapten Mikael Adamsson.

Trångsund försöker komma in i matchen igen men skapar inte så många heta chanser. Matchen slutar med en tvåmålsseger för Visby. Trångsund gör en bra första period, Visby gör en bra andraperiod. Den tredje perioden var något tjurig och bjöd inte på mycket skönspel.

/Mats Tjernström