Seriepremiär! Inför Hammarby – Väsby

 

Äntligen dags för premiär i Hockeyettan Östra!
Hammarby inleder med fyra raka hemmamatcher, och först ut att komma på besök till Sätra är klassiska rivalen ”Vilda Väsby”

Nedsläpp kl 16.00, söndag 16/9 i SDC-hallen. Insläppet öppnar en timme tidigare.

Biljettinfo

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!
Nytt för i år är att du kan förköpa biljetter online (då tillkommer 10 kr i administrativ avgift): https://www.tickster.com/sv/p/hammarby-hockey/h1grunds2018

Det går givetvis också bra att köpa säsongskort i/utanför hallen i samband med premiären. Mer info om priser och villkor: http://www.hammarbyhockey.se/saskort/

Matchsponsor är Bara Bajare, vars medlemmar går in för endast 50 kr dagen till ära! Visa upp medlemskort i entrén för att få ta del av rabatten.

Webb-tv

Inte på plats? Matchen sänds på webben (kostar 99 kr): https://live.hockeyettan.se/live/8344

Läget i laget

Jakob Wallin missar matchen, i övrigt är alla spelare tillgängliga.

Motståndarkoll

Väsby har spelat sju träningsmatcher under försäsongen och bara förlorat två, mot seriekollegorna Vallentuna och Enköping. I onsdagens genrep tog man en imponerande seger mot starka nykomlingen Segeltorp med 6-1, så formen verkar definitivt vara god.

Väsby är alltid ett lag att räkna med, de två senaste säsongerna har man tagit sig till Allettan och kapaciteten att göra det finns förstås även den här vintern. Väsby har fått in några starka nyförvärv, som Nick Hedemyr från Visby och Johannes Nilsson från Östersund. Dessutom är poängmaskinen Christian Holmblad tillbaka efter att ha avslutat förra säsongen med spel i Hockeyallsvenskan.

Se också Väsbys införtext (där bl.a. Marcus Carlsson intervjuas): http://vasbyhockey.se/2018/09/14/infor-hammarby-vs-vasby-2/

Matcherna mellan Hammarby och Väsby är ofta jämna och av ”derbykaraktär”. Bortalaget kommer med en busslast supportrar, och vi hoppas såklart att Bajenfansen också sluter upp för att bidra till en härlig inramning på vår hemmapremiär!