Hockeyettan östra: inför premiäromgången

I eftermiddag startar Hockeyettan på allvar. I den östra serien är två matcher redan spelade. I fredags vann Visby borta mot Trångsund med 2-0. Under lördagen vann seriefavoriten Hudiksvall hemma mot Visby med 4-1.

I eftermiddag möts Huddingeklubbarna Huddinge IK och Segeltorp i ett av Hockeyettans hetaste derbyn. Nykomlingen Segeltorp som under sommaren rekryterat ett flertal spelare från just Huddinge IK lär vara taggade mot det Huddinge som de senaste två säsongerna spelat Hockeyettanfinalen. Den andra nykomlingen Trångsund har inför matchen mot Vallentuna i eftermiddag rekryterat forwarden Johannes Yucel som närmast kommer från ett provspel med Huddinge IK.

Övriga matcher i östras premiär omgång är Hammarby mot Väsby, Nyköping Gripen mot Sollentuna samt Enköping mot Hanviken. Samtliga matcher sänds live via Hockeyettan Tv (live.hockeyettan.se)

Omgång 1 av Hockeyettan Östra: 
Huddinge IK – Segeltorps IF
Nyköpings HF Ungdom – Sollentuna HC
Enköpings SK HK – Hanvikens SK
Trångsunds IF – IF Vallentuna BK
Hammarby IF – Väsby IK HK

/Mats Tjernström