Inför den andra omgången i Hockeyettan Västra

Det är full omgång i den västra serien under onsdagskvällen, kan lagen som föll i den första omgången studsa tillbaka och ta sina första poäng i årets serie? Eller ska några av lagen kunna skapa sig en lucka redan nu?

Grums – Mariestad (3.20, 5.10, 1.62)

Båda lagen vann sina derbypremiärer, Grums besegrade Forshaga med 5-3 och Mariestad krossade rivalen Skövde med hela 7-1.
Lagen har redan mötts en gång denna säsongen, i Mariestads träningscup i augusti, då vann Grums, är det läge för revansch ikväll? Eller får Värmlänningarna sista ordet igen?
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Skövde – Köping (1.85, 4.75, 2.70)

Hemmalaget förlorade sin premiär mot Mariestad efter en usel tredje period, nu väntar Köping som vann sin premiär när de besegrade Arboga med 3-2 på hemmais i söndags.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Arboga – Lindlöven (2.95, 5.05, 1.70)

Arboga förlorade sin seriepremiär borta mot Köping, nu väntar Lindlöven i hemmapremiären. Lindlöven som ledde med 4-2 mot Tranås i mitten av den tredje perioden innan Tranås kom tillbaka och vann i sudden.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Tranås – Kumla (1.38, 5.80, 4.40)

Tranås som är tillbaka i den västra serien efter ett par år i den södra inledde säsongen med att vända 1-4 till seger mot Lindlöven i lördags, nu väntar Kumla som besegrade Surahammar med 5-0 i sin seriepremiär under onsdagskvällen.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Surahammar – Borlänge (5.00, 6.10, 1.32)

Surahammar som de senaste säsongerna fått kvala sig kvar i Hockeyettan har sagt att de inte vill vara ett stryklag den här säsongen, men det började inget vidare, 0-5 mot Kumla och nu väntar en hemmapremiär mot storfavoriten i serien, Borlänge.
Borlänge som inledde sin säsong med att besegra det andra dalalaget, Malung med 4-2 i söndags.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Malung – Forshaga (2.30, 4.70, 2.10)

Nykomlingen Malung fick se sig besegrade av seriefavoriten och förra säsongens kvalserielag Borlänge i premiären med 4-2, nu väntar hemmapremiär när laget tar emot Forshaga. Värmlandslaget som föll i premiären mot Grums med 3-5.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

 

Samtliga odds är från Svenska Spel.

//Kristoffer Bennemyr-Porath