Vändningarnas afton i öst

Hammarby  – Trångsund 5-2
Hammarby vände underläge 0-2 till seger 5-2 efter ett effektivt spel i numerärt överläge. Fyra av fem Bajenmål kom i spel fem mot fyra.

Hanviken – Nyköpings Gripen 4-3 sd.
Nyköping Gripen inledde matchen mot Hanviken bäst och ledde efter två perioder med 3-1. I den tredje perioden krigade sig hemmalaget Hanviken ikapp och lyckas både reducera och kvittera innan slutsignal. I sudden death kunde Hanvikens Emil Lei

jon avgöra matchen till 4-3.

Sollentuna – Huddinge 1-3
Sollentuna rivstartade mot Huddinge med sitt ledningsmål efter 1.08 men Huddinges replik kom redan tre minuter senare genom nyförvärvet från Väsby Felix Fjällkeborn. I andra halvan tog Huddinge ledningen Anton Kalte. I slutet av perioden sätter Oscar Bergkvist 3-1 till Huddinge vilket står sig matchen ut.

Segeltorp – Väsby 3-2 str.
Hemmalaget Segeltorp tog i den första perioden ledningen med 1-0. I den andra perioden vände Väsby på steken och gjorde 1-1 och 1-2. I den tredje periodens slut gjorde Nicklas Nilsson 2-2.  Matchen går sedan till straffläggning där Segeltorp vinner efter Nicklas Nilsson avgör.

Hudiksvall – Vallentuna 5-3
När Hudiksvall gjorde 4-0 i början av den tredje perioden trodde nog de flesta att saken var klar. Men 15 senare så står det 4-3 på resultattavlan men i slutskedet sätter Hudiksvall 5-3 i tom bur.