Inför den tredje omgången i Hockeyettan Södra

Det är dags för den tredje omgången redan av den södra serien.

Dalen är enda laget på full pott efter två spelade matcher medan Tyringe är enda laget utan någon inspelad poäng så här långt.

Den tredje omgången startar redan under fredagen med två matcher.

Troja-Ljungby – Kalmar (1.55, 4.75, 3.75)

Troja inledde seriespelet med att besegra Halmstad hemma i Ljungby Arena med klara 5-1 innan de åkte på en förlust mot HC Dalen i onsdags.
Kalmar inledde sin Hockeyettan-säsong med att besegra antagonisten Nybro med 5-2 i Liljas Arena innan det blev förlust efter förlängning hemma mot Vimmerby.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Kristianstad – Helsingborg (1.20, 6.40, 7.60)

Kristianstad inledde säsongen med en tennisseger (6-0) mot Tyringe i premiären och besegrade Hanhals efter straffar i den andra omgången och laget har fått en smakstart på grundserien.
Helsingborg har haft det lite jobbigare i början, förlust mot Hanhals i premiären med 2-3 innan laget lyckades b

esegra Halmstad i onsdags.
Länk till webb-sändningen hittar du HÄR

Den tredje omgången är utspridd över tre dagar, två matcher under fredagen, en match under lördagen och de resterande tre under söndagen.

Kallinge/Ronneby – Hanhals (1.40, 5.15, 4.65)

Kallinge/Ronneby förlorade något förvånande hemmapremiären mot Mörrum men slog tillbaka Tyringe i den andra omgången med 4-1. För Hanhals del har det också blivit en vinst och en förlust, först seger över Helsingborg i premiären innan det blev förlust efter straffar mot Kristianstad.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Vimmerby – Mörrum (1.25, 5.85, 6.50)

Vimmerby gick som tåget under försäsongen, men i premiären tog det stopp och blev förlust mot Dalen med 1-3. I den andra omgången reste laget till Kalmar och vann till slut efter förlängning.
Mörrum startade upp med att besegra Kallinge/Ronneby på bortais med 3-2 men förlorade hemmapremiären mot Nybro med 2-4.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Nybro – Tyringe (1.30, 5.50, 5.75)

Nybro hade stora bekymmer mot Kalmar i premiären och föll med 2-5, i den andra omgången tog laget revansch och besegrade Mörrum med 4-2.
Tyringe är enda laget i serien utan några inspelade poäng, först 0-6 mot Kristianstad i premiären och sedan 1-4 mot Kallinge/Ronneby.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Dalen – Halmstad (1.25, 5.90, 6.40)

Dalen toppar serien inför den tredje omgången med full pott, laget inledde med att besegra Vimmerby med 3-1 på bortais och i förra omgången hemmaslog de Troja-Ljungby med 3-2.
Halmstad inledde säsongen i Ljungby och fick vända hem med en 1-5 förlust, i den andra omgången mötte de Helsingborg och förlorade efter förlängning med 1-2.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Samtliga odds är från Svenska Spel.

//Kristoffer Bennemyr-Porath