Hudik vände och vann mot Hammarby

Hammarby – Hudiksvall 2-4
Seriefavoriten Hudiksvall är fortsatt obesegrade i Hockeyettan Östra. I dagens match mot Hammarby hamnade man i underläge efter drygt sex minuters spel efter att nye Oskar Skiöld nätat för andra matchen i rad. Fyra minuter senare kvitterar Hudiksvall till 1-1 i spel fem mot fyra genom backen Simon Löf. Hammarby återtar ledningen efter 16.56 genom Robin Kokkonen i spel fem mot fyra. Bara 14 sekunder senare så kvitterar Hudiksvall återigen, denna gång genom Patrik Elfsberg.

I den andra och tredje perioden tar Hudiksvall tag i taktpinnen och 2-3 kommer efter 15.02 i den andra perioden och 2-4 11.28 i den tredje. Noterbart är att Hudiksvalls målvakt Magnus Åkerlund stod för förarbetet till Hudiks fjärde mål.