Veckans match: Inför toppmötet mellan Borlänge och Tranås

Veckans match nummer två säsongen 18/19 spelas mellan den västra seriens seriefavorit Borlänge och Tranås som på förhand tippades som tabelltrea.

Efter två omgångar ligger Borlänge på en andraplats medan Tranås återfinns på en fjärde i Hockeyettan västra. Så förutsättningarna att det ska bli en tuff och jämn match är mycket goda.

– Jättekul med en toppmatch mot ett bra Tranås. Vi går in med bra självförtroende efter dubbla segrar i starten. Henrik Olsén och Marcus Linderborg fortfarande på skadelistan annars alla tillgängliga. Jag förväntar mig en match i högt tempo där vi ska spela smart och vara noga i bedömningarna både med och utan puck, säger Borlänges tränare Dennis Hall.

– Känslan i laget är på topp efter en bra genomförd match senast mot Kumla. Just nu har vi bara André Astley Rydberg på skadelistan. Jag tror att det kommer bli en fartfylld match mellan två obesegrade lag som kommer att vara med i toppen av tabellen. Så det bådar gott för att det blir en bra hockeymatch, säger Tranåstränaren Karl Helmersson.

Svenska spels odds på matchen: ( 1: 1.77, x: 4.80, 2: 2.85)

Matchen sänds live via Hockeyettan TV samt via Sportbladet. Sändningen börjar 18.45.

/Mats Tjernström