Inför turnén i Norrbotten

Örnsköldsvik HF spelar i helgen två bortamatcher i Hockeyettan Norra. På lördag handlar det om Asplöven i Haparanda och kvällen därpå möter man Kiruna IF i Lombia ishall.

– Det ska bli spännande. Att möta samma motståndare igen som vi gjorde senaste helgen är inspirerande. Nu vet vi om varandra och det ska man dra nytta av, säger Lennart Hermansson och fortsätter så här om sina förväntningar:

– Jag förväntar mig att vi ska vara rejälare i allt vi gör. Jag vill se klara och tydliga svar på det vi tillsammans kommit överens om att genomföra.

 

ÖHF har så här långt spelat fyra matc

her och att man står på tre inspelade poäng är ingenting man är nöjd med. Tvärtom.

– Vi kan inte förändra det som varit utan bara titta framåt. Det är det vi kan påverka och det ska vi också göra. Jag vill se ett bättre försvarsspel den här helgen och därigenom kommer också anfallsspelet att komma igång. Sedan är det dags att spräcka nollan i power play, säger Hermansson.

 

När det gäller truppen så är Linus Öst Pettersson och Andreas Forsström tillgängliga för spel igen.

– Det är bra och viktigt. Konkurrensen ökar och snart kan vi också räkna in Simon Engström igen, säger Hermansson som till Norrbotten tar med sig en trupp av 22 spelare, varav två målvakter.

 

Preliminär trupp

Oliver Dackell

Emil Hedman

Marcus Byström

Viktor Fränckel

Linus Öst Pettersson

Nicklas Nordenberg

Fredrik Sjödin

Roger Lundmark

Henrik Ljungdahl

Victor Holmberg

Johan Nilsson

Jacob Henriksson

Olov Håkansson

Anton Näsström

Sebastian Magnusson

David Gunnarsson

Filip Fällman

Andreas Forsström

Jesper Bårman

Oscar Johansson

Martin Krasnican

Even Engjom