Trångsund tar nya poäng

En match spelades under lördagen och två stycken under söndagen i den Östra serien. Här kommer resultaten.

Hanviken-Visby/Roma 2-4 (0-1, 0-2, 2-1)

Visby/Roma kopplade ett grepp om matchen direkt när Carl Ericson gav laget ledningen efter bara 1.11 spelat. Bortalaget fortsatte och gjorde både 0-2 och 0-3 innan fem minuter hunnits spelat i den andra perioden. Hanviken putsade till siffrorna mot slutet och hann med två mål. Carl Ericson stod för sina två första mål för säsongen och Oskar Lundberg stod för 1+2 i segern.

Enköping-Visby/Roma
2-4 (2-2, 0-2, 0-0)

Ja, Visby/Roma verkar gilla resultatet 2-4. Två matcher på två dagar var inga problem för Gotlänningarna. Man går ifrån till 0-2 inom sju minuter men Enköping kommer tillbaka och fixar 2-2 innan första periodens slut. Men Visby/Roma får in ytterligare två mål i den andra perioden och kan hålla det resultatet matchen ut. Detta trots ett hårt tryck från hemmalaget, med skotten 11-4 i den tredje perioden. Visby/Romas Christian Hägg gjorde säsongens första mål och fick också med sig en assist.

Sollentuna-Trångsund 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0)

Trångsund har efter en kämpig inledning börjat plocka poäng, tre stycken mot Enköping och nu får man med sig en mot Sollentuna. Man lyckas också ta ledningen två gånger om i matchen men hemmalaget lyckades kvittera båda gångerna. Det var också Sollentuna som drog det längsta strået i förlängningen när man med 15 sekunder kvar sätter 3-2. Elias Lindskog gjorde två mål för hemmalaget och var dessutom den som satte det avgörande. Hyllas ska Trångsunds målvakt Edvin Olofsson göras som räddar 37 av 40 skott.