Fredrik Mälberg inför matchen mot Hudiksvall!


HUDDINGE – HUDIKSVALL

Hemmamatch igen och den här gången mot riktigt topp motstånd. Hudiksvall som hittills är obesegrade i serien utan en enda poängförlust. Rolig och inspirerande match där vi verkligen får mäta våra krafter mot bästa möjliga motstånd.

Vi gjorde en bra match senast mot Nyköping där vi framförallt i de två första perioderna presterade ett spel som såg väldigt stabilt och fokuserat ut. Allt från försvarsspel till anfall såg stabilt ut och vi lyckades hålla i det över tid och skapa en trygghet i det vi gjorde. Vi såg mycket av det vi tränat på den sista tiden vilket såklart är glädjande. Vi tappar lite av det i tredje och då märks det direkt att vi kommer snett in i situationerna och besluten blir mindre framgångsrika. Det är bra att det blir tydliga konsekvenser på om vi gör rätt och som vi ska eller om vi tummar lite på detaljerna som är avgörande för att kunna jobba vidare och höja prestationen ytterligare.

Nu ser vi fram emot en riktigt bra och välspelad toppmatch och hoppas på stor uppslutning på läktaren där barnen står i fokus då det är ”Barnens dag” i hallen.

Med dem orden hälsar vi Hudiksvall välkomna till Björkängshallen!
Fredrik Mälberg Sportchef/Tränare Huddinge Hockey.

Biljetter till matchen kan du köpa här