Sollentuna tog tre poäng på ön

Efter en oavgjord förstaperioden lyckades gästande Sollentuna ta tag i taktpinnen under den andra periodens andra hälft. Unge forwarden Lucas Lagerstedt, backen Felix Såsser och storspelade målvakten Benjamin Johansson var gästernas segerorganisatörer.  Efter 13.33 gör Lucas Lagerstedt 2-1 till Sollentuna men bara 20 sekunder senare kvitterar Visby genom Christian Olsson. En minut senare är det dags igen för Lagerstedt som gör 3-2 till Sollentuna, vilket blev ett resultat som stod sig perioden ut.

I den tredje periodens inledning punkterar Sollentuna matchen efter att Simon Broman gjort 4-2. Och när Visby tar ut målvakten för att jaga en reducering så gör Sollentunas målkung Elias Lindskog 5-2 till SHC.

Noterbart i matchen var att Sollentunas målvakt Benjamin Johansson räddar 46 av 48 Visbyskott och att backen Felix Såsser gör ett mål och två assists.