Kallinge/Ronneby gjorde processen kort mot Mörrum

Kallinge/Ronneby begav sig till Jössarinken för match mot Mörrum under lördagen och de såg till att punktera matchen snabbt.

Halvvägs in i den första perioden hade Kallinge/Ronneby gått upp i en 3-0 ledning och matchen var i praktiken avgjord.

Filip Norman satte 0-1 efter drygt sex minuters spel. Sebastian Magnusson utökade ledningen i powerplay efter knappt åtta minuter och när han sedan satte 0-3 efter knappt elva minuter valde Mörrum att byta målvakt.

Ut med Tim Hultstrand och in med Sebastian Ericsson för att få stopp på blödningen.

Det höll tills det var spelat två och en halv minut av mittperioden.

Då gjorde Marcus Karlström 0-4 och den sista luften gick ur Mörrum.

Men innan mittperioden var över hade Sebastian Magnusson fullbordat sitt hattrick och skjutit 0-5 för KRIF.

Mörrum lyckades reducera genom Khalid Ibrahim sex minuter in i den tredje perioden i powerplay, men Mörrum var aldrig nära att störa KRIF i den här matchen.