Visby/Roma tog komfortabel seger mot Hanviken

Visby/Roma-Hanviken 5-0 (1-0, 3-0, 1-0)

Hemmalaget tar ledningen redan efter 1.15 genom Erik Palm och det var väl inte starten gästerna hade önskat direkt. Trots tre raka Visby-utvisningar lyckas man hålla 1-0 perioden ut och istället kunde man själv göra 2-0 i powerplay tidigt i den andra perioden från C

hristian Hägg. Samme Hägg gör även 3-0 i slutet av den andra perioden innan Hanviken gör något så ovanligt som att plocka ut målvakten redan i andra perioden. När Visby/Roma får utvisning med 19.09 på klockan så chansar man och plockar ut målvakten samtidigt för att spela 6 mot 4. En vågad, men tuff, chansning som inte gick hem då William Erenrot istället kunde göra 4-0 i öppen kasse. Om Mikael Adamsson skulle gå utan mål för en gångs skull? Nejdå, i den tredje perioden skjuter han in sitt 15:e mål när han gör 5-0 vilket blir slutsiffrorna i en match som hemmalaget tar hem rätt enkelt.