Endast tre matcher i Östra serien under helgen

Visby/Roma-Hammarby Fredag 19.00

Viktig match för hemmalaget som har två poäng mer än sexan Segeltorp, så för att kunna andas ut lite mer inför slutspurten om AllEttan är en seger viktig. Men Hammarby kommer med en rätt bra form efter en seger mot Nyköping och efter att ha plockat poäng av Huddinge där man dessutom bara var 41 sekunder ifrån att plocka alla tre. Nu väntar en ny tuff drabbning för Stockholmarna.

Väsby-Nyköping Söndag
16.00

Bra form på Väsby som vunnit fyra av de fem senaste matcherna och klättrar upp till en tredjeplats med bara två poäng mindre än tvåan Huddinge. Man är också det lag som gjort flest mål av alla i serien. Man möter nu ett Nyköping med betydligt sämre form med sina sex raka förluster. Lagen möttes senast i onsdags då i Nyköping och då gick Väsby segrande med 3-2. Chans till revansch för Nyköping.

Huddinge-Visby/Roma Söndag 16.00

Brukar alltid vara tuffa och jämna matcher mellan dessa två lag och nog är risken att det inte blir något undantag nu. Sju poäng skiljer för Huddinge ner till Visby/Roma (Som har chans att minska avståndet till fyra om man vinner fredagens match). När lagen möttes ute på ön blev det, såklart, en jämn match som avgjordes på straffar där Visby/Roma knep extrapoängen. Huddinge lär vara sugna på att revanschera sig nu.

/Mathias Berglund