Bortalagen segrade i öst

Väsby-Nyköping 2-3 (1-2, 0-0, 1-0, 0-1)

Väsby tog ledningen genom Jesper Kemi men skulle innan periodens slut blivit av med den. Viktor Bemström och Mathias Hellgren såg till att Nyköping hade 2-1 inför den andra perioden som blev mållös. Väsby kvitterar till 2-2 i början av den tredje perioden genom Felix Dahlgren och förlängning fick avgöra denna kamp, en förlängning som blev kortv

arig. Endast efter 22 sekunder avgjorde Marcus Lindblom och extrapoängen gick till Nyköping.

Huddinge-Visby/Roma 1-4 (0-0, 1-3, 0-1)

Efter en mållös första period kom målen i andra. Missad straff för Visby/Roma och bara minuten senare tog Huddinge ledningen genom Andreas Maier. Men bortalaget skulle inte bara kvittera utan också gå ifrån till 1-3 inför den tredje perioden. Christian Hägg kvitterade och fixade ledningsmålet innan Oskar Lundberg gjorde det tredje målet. Huddinge pressade rejält i den tredje perioden men lyckades inte överlista Daniel Marmenlind. Självklart gick inte den notoriske målskytten Mikael Adamsson mållös, med 34 sekunder kvar satte han 1-4 i öppen kasse. I och med helgens två trepoängare är Visby/Roma nu på säkrare mark.