Hammarby bortabesegrade Hanviken

Hanviken-Hammarby 3-5 (1-0, 1-3, 1-2)

Hemmalaget kom ut piggt och tar också ledningen i powerplay efter ca tre minuters spel genom Pelle Carlsson. I den andra perioden hittar Hammarby tillbaka med en kvittering från Axel Åström men Hanviken skulle mindre än två minuter senare ta tillbaka ledningen. Denna gång Axel Steen som hittade nät. Snabbt därefter kvitterar Victor Blom för att sedan också ge Hammarby ledningen inför den tredje perioden. Där inleder Jesper Lindberg med att kvittera för hemmalaget som gör en ruskigt stark tredje period men ändå var det Hammarby som kunde näta fler gånger. Tobias Andersson och Axel Åström ser till att man plockar hem tre poäng och vinner med 5-3. Tungt för Hanviken som gör en bra match och också vinner skotten med 46-39.