Inför Segeltorp – Hammarby

En viktig match i kampen om bonuspoängen inför fortsättningsserien!

NÄR
Onsdag 5 december kl 19.00


VAR
Segeltorpshallen, Långängskroken 3 (vid Kungens kurva).
För dig som kommer med bil och parkerar intill hallen tipsar man från hemmalagets sida om att det är bra att ha med sig p-skiva, då parkeringsvakterna är flitiga på att skriva ut böter till de som saknar sådan.


BILJETTPRIS
Vuxen: 100 kr
Under 15 år: gratis


WEBBSÄNDNING
Matchen sänds på webben, för 99 kr. Länk: 

https://play.staylive.se/segeltorpsif/l/10693">https://play.staylive.se/segeltorpsif/l/10693


LÄGET I LAGET
Magnus Kullerback och Jakob Wallin missar matchen.
Linus Carlsson, Marcus Carlsson och Oscar Skiöld är osäkra kort pga skavanker och sjukdomar.


MOTSTÅNDARKOLL

”Torpet” är en stark nykomling som gjorde det bra i inledningen av säsongen, men man har tappat lite på slutet och chanserna till Allettanspel är nu väldigt små med tre omgångar kvar, även om de fortfarande finns där.

Man kommer närmast från tre raka förluster, men det mot idel topplag – dessförinnan hade man tre raka segrar. Bajenbekantingar finns det gott om i truppen (Oliver Forsberg Robert Sterling-Berglund, Niklas Ala-Juoni), men det är andra spelare som är med och konkurrerar i toppen av poängligan såsom Gustav Björklund och Nicklas Nilsson – två av många spelare med bakgrund i Huddinge IK.

Hammarby vann hemmamötet mot Segeltorp med 3-2, och siktar förstås på en repris! Vid en seger är Bajen bara en poäng bakom i tabellen, där Segeltorp just nu innehar sjätteplatsen och Bajen ligger tia. Som sagt, det är mycket jämnt i mitten av tabellen och alla poäng blir viktiga nu på slutet!