Sekunddrama men vinst!

Fredrik Renström blev stor hjälte för Huddinge efter att ha satt matchavgörande 4-3 med 19.59 på matchklockan. Nyköping Gripen inledde målskyttet genom nyförvärvet Alexander Carlsson i början av den andra perioden.  Sedan var det Huddinges unga talanger som glänste. 18-årige Robin Carneholm gjorde sitt första A-lagsmål med sitt 1-1 mål framspelade av jämnårige Emil Andersson. Bara några minuter senare var de sedan Emil Anderssons tur att göra sitt första mål i Huddinges A-lag.  I inledningen av den tredje perioden vänder sedan Gripen på steken och kvitterar först genom Victor Groth och tar sedan ledningen efter att Kim Lindström satt 3-2. Med 3.29 kvar av den tredje perioden kvitterar Oliver Kandergård till 3-3 och med bara en sekund kvar av ordinarie matchtid gör som sagt Fredrik Renström 4-3 till Huddinge.