Tre kronor – Norge i Östersund Arena

11 och 13 april 2019 får vi finbesök i Östersund Arena då Tre Kronor och Norska landslaget laddar upp inför VM genom att mötas i två landskamper.

Förbundet kontaktade oss i ÖIK och undrade om vi åter igen ville arrangera landskamp då man från förbundets sida vill sprida ut dessa typer av matcher på mindre orter som vanligtvis kanske inte har så stora matcher på hemmaplan.

– Det är oerhört kul att förbundet väljer oss som arrangör igen, vi hoppas på att kunna fylla hallen båda matcherna så det blir en riktigt bra stämning, säger Henrik Råghall marknadsansvarig.

Såhär skriver Svenska Ishockeyförbundet på sin sida:
– Tre Kronor och Svenska Ishockeyförbundet ser fram emot att komma till Östersund och tillsammans med Östersunds IK och Östersunds kommun vara värd för två landskamper mot Norge. Matcherna är en viktig del i förberedelserna mot VM som börjar tre veckor senare och många av våra bästa och lovande spelare kommer finnas på isen. Att spela i Östersund är riktigt roligt då kommunen verkligen satsar på idrott och är duktiga på arrangemang och där Östersunds IK vid flera tillfällen tidigare visat att de är duktiga att arrangera ishockeymatcher och turneringar på hög nivå.

Biljetterna kommer säljas via öikbiljett.se och på ICA Kvantum Östersund och släpps redan på måndag 10/12 kl 11.00.