Enköping säkrade Allettanplatsen

Enköping besegrar Nyköping Gripen med 5-2. Därmed är det klart att Enköping gör Hudiksvall, Huddinge, Väsby och Visby/Roma sällskap till Allettan. Vilket lag som hamnar i vilken Alletta är inte klart men ett som är säkert är att lagen från östra serien kommer fördelas mellan norra och södra Allettan.

I dagen match så inledde Enköping bra och vann den första perioden med 2-0 backen Andreas Lindquist och kämpen Adam Lidström gjort varsitt mål. I inledningen av den andra perioden utökade Mattias Johansson till 3-0 efter bara 1.17. Nyköping Gripen reducerar till 3-1 med åtta sekunder kvar att spela av mittakten.

Matchen avgörs i inledningen av den tredje perioden då Jesper Sojé gör 4-1 till ESK. Backen Robin Nilsson sätter sedan 5-1 till ESK innan gästernas Mathias Hellgren fastställer slutresultatet till 5-2. Stor matchvinnare var ESK-målvakten Simon St:Cyr som räddade 29 av 31 Gripenskott.