Stekhet drabbning i Bahcohallen

Bild: Kent Lundqvist/lokalsport

Enköpings SK kan säkra en plats i AllEttan. ”Vi har ett eget jobb att göra”

Mycket är ovisst gällande utgången i eftermiddag då ESK drabbar samman med Nyköping i Bahcohallen, men att det kommer bli en stekhet drabbning råder inga som helst tvivel. ESK har chansen vid vinst att säkra en plats i Allettan och Nyköping behöver poäng på kontot för att förbättra sin position inför fortsättningsserien.

ESK hade chansen under fredagskvällen att bli klara för spel i Allettan om Visby besegrat Vallentuna under ordinarie matchtid, men så blev det inte utan Visby vann på straffar.

– Självklart har vi följt fredagskvällens resultat, men det ändrar inget för oss. Vi fortsätter att jobba efter samma plan med förberedelser, vi har ett eget jobb att göra, säger en fokuserad ESK-tränare Robert Kimby.

Läs mer på Lokalsport.nu >>