Hudiksvalls svit bruten av Huddinge

Hudiksvall-Huddinge 0-3 (0-1, 0-0, 0-2)

Efter 20 raka segrar kom förlusten för Hudiksvall när Huddinge nollade Hälsingelaget. 15.37 in i första perioden är det Oscar Bergkvist, som för övrigt spelade just i Hudiksvall förra säsongen, som gjorde 0-1 efter en fin pass av Björn Jonasson. Efter en mållös andra period gjorde Huddinge både 0-2 och 0-3 i powerplay och plockade med sig tre poäng när de alltså bröt Hudiksvalls segersvit. Förutom Björn Jonasson och Oscar Bergkvist som gjorde 1+1 stod målvakten Pontus Eltonius för en bra insats i målet.

Segeltorp-Vallentuna 1-2 (1-1, 0-1, 0-0)

Segeltorp tar ledningen efter bara 1.37 och man gör det i boxplay genom Christoffer Odljung. Men när Lukas Paulsson fick chansen på straff såg han till att kvittera efter 15.48. Samma Paulsson ger också Vallentuna ledningen med 1-2 i den andra perioden och blir stor matchvinnare för bortalaget.

Hammarby-Visby/Roma 1-8 (1-3, 0-2, 0-3)

Hammarby hade ingen chans när gotlänningarna kom på besök. Detta trots att man tog ledningen genom Linus Carlsson, men sen var det Visby/Roma för hela slanten. Oskar Lundberg blev tvåmålsskytt för bortalaget och som vanligt blev också Mikael Adamsson målskytt som gjorde sitt 19:e mål för säsongen.

Väsby-Hanviken  11-2 (3-1, 5-1, 3-0)

Väsby fullständigt körde över Hanviken och har nu gjort 90 mål under säsongen. Noterbart är att Lubomir Fetkovic gjorde hela fem (!) mål i matchen. Dessutom två mål vardera från Nick Hedemyr och Christoffer Gozzi.

Trångsund-Sollentuna 1-2 (0-0, 1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

En mållös första period följdes av att Linus Borgman gav hemmalaget ledningen i den andra. Johan Fredriksson kvitterade sedan för Sollentuna och tog matchen till förlängning. En förlängning utan mål och därmed ett straffavgörande. Där avgjorde Fredrik Wink och såg till att Sollentuna fick två poäng med sig.