En förlust, två vinster och en svit bruten!

Damerna började söndagen med att vinna hemma mot Haninge med 7-3 och därmed la man ribban för herrarna och J18.
Ida Westman, tränare för damerna säger så här
” En trevlig vinst. Vi börjar få utdelning på det vi producerar framåt. Laget jobbar nu allt mer som en grupp där varje spelare vill ta eget ansvar på den position de har. Vi tappar fokus i sista å går bort oss men överlag gör vi en riktigt bra match, vi spelar tufft å driver pucken hela tiden framåt och det är extra roligt att se kreativiteten i anfallsspelet. Alla spelare ska vara nöjda med sin insats idag å lite extra ljus på Ellenor som gör två häftiga mål, Ninni som jobbade fint i forecheckingen och Lelle som trampar matchen igenom och nyttjar sin explosivitet för att skapa farligheter framåt.”

J18 kunde inte följa upp damernas seger hemma mot Wings utan man förlorade med 2-5.
Henrik Silén och Adam Ruth

gjorde varsitt mål.
J18 blev nu 7:a i serien och får spela Fortsättningsserien, där måste man bli etta för att gå vidare till slutspel.

Herrarna åkte upp till Hudiksvall för att möta klara seriesegrarna och obesegrade Hudik Hockey.
Och vilken match man bjöd på! Med endast tre femmor och en extra spelare besegrade man hemmalaget med 3-0!
Hemmalaget kunde sätta mest press under längre stunder men det var Huddinge som var effektiva och Pontus i Huddingemålet tog allt.
Oscar Bergkvist gjorde sitt tionde mål efter en läcker passning från Björn Jonasson. Klockan stod då på 15:37 och det stod 1-0 till Huddinge perioden ut.
Andra perioden var inte tråkig, mycket känslor och en del utvisningar samt en missad straff från Hudik, Pontus kunde se pucken skjutas utanför.
Nästa mål skulle komma först i tredje perioden, i powerplay fick Robin Karlsson ett jätteläge i slottet och kunde dundra in ett slagskott som hemmalagets målvakt inte orkade hålla mellan benskydden, tid 5:46 och det var Robins tredje mål för säsongen.
Känslorna fortsatte och det blev en del utvisningar för hemmalaget som för första gången denna säsong såg ut att gå mot en förlust.
Huddinge fick chans i fem mot tre i powerplay att punktera matchen men man spelade för svårt och hemmalaget kunde slå ifrån sig.
Björn Jonasson skulle få chans i powerplay till slut, han slog en crosspass genom slottet som oturligt för ena försvaren, tog på dennes skridsko och ställde hemmamålvakten som fick se pucken glida in i mål. 3-0 på tavlan efter 13:21 och sviten var bruten för Hudik.
Pontus fick hålla nollan, motade 26 skott.

Nu laddar vi för sista matchen i grundserien hemma mot Enköping på onsdag, nedsläpp kl 19:00