PRESSMEDDELANDE från HHC: Allsvensk back förstärker.

Idag har Hudik Hockey och 22-åriga backen Erik Flood kommit överens om ett kontrakt resten av säsongen.

– Vår ambition sedan en tid tillbaka har varit att förstärka laget med en back och en forward inför AllEttan. Erik är en spelskicklig back som vi kommer ha stor nytta av. Han har 145 matcher i HockeyAllsvenskan på sitt CV så han kommer även med välbehövlig rutin nu när vi går in i nästa fas av säsongen, säger Pär Langer, sportchef HHC.

Erik har i HockeyAllsvenskan spelat för Vita Hästen, Almtuna samt Mora. Dessutom har representerat Sverige i U16.

– Jag känner flera i laget så det skall bli kul att flytta till Hudiksvall. Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är en offensiv back som gillar att hålla puck och hitta första passet, säger Erik Flood.

Erik är tillgänglig för spel imorgon borta mot Solletuna i den sista matchen i grundserien. AllEttan börjar i mellandagarna.

– Anledningen varför vi har avvaktat att förstärka laget tills nu är att vi på så sätt skapat flera chanser för våra juniorer att spela i grundserien. Totalt har sex juniorer fått möjlighet att spela under grundserien. Nu när vi tar nästa steg upp i AllEttan som blir betydligt tuffare behöver vi bredda truppen, avslutar Pär Langer.

#18 Erik Flood (B)

Född: 1996-04-14

Vikt: 83 kg.

Längd: 182 cm.

Moderklubb: Arlanda.

Övriga klubbar: Hedemora, Sverige U16, Mora, Östersund, Almtuna, Kristianstad, Vita Hästen.

För mer information gå in HÄR (källa: eliteprospect.com)