Förutsättningar Hockeyettan Norra Vår

Hockeyettans grundserier är över och för Örnsköldsvik HF kommer säsongen nu att fortsätta med Hockeyettan Norra Vår.

Sex lag är med i serien och lagen kommer att mötas hemma och borta vilket innebär totalt tio omgångar.

 

Segraren i Hockeyettan Norra Vår kvalificerar sig för Play Off 1 inför Kvalserien till HockeyAllsvenskan. I Play Off 1 deltar 16 lag, lag 4-9 från Allettan Norra och Allettan Södra, samt segrarna i Norra Vår, Östra Vår, Västra Vår och Södra Vår.

 

I Hockeyettan Norra Vår så har lagen med sig placeringspoäng från grundserien. Det innebär att Kiruna AIF startar serien med fem poäng, Örnsköldsvik HF fyra poäng, Tegs SK tre poäng, Kiruna IF två poäng, SK Lejon Skellefteå en poäng, Asplöven HC noll poäng.

Preliminärt spelas Hockeyettan Norra Vår mellan 6 januari-24 februari.