Vinst i sista matchen i grundserien

Sista omgången av grundserien var i det närmaste betydelselös för tabellpositionerna för såväl Huddinge som för gästande Enköping. Båda lagen var klara för allettan men inget lag viker någonsin ner sig, det finns alltid ett värde i att vinna en match.

Huddinge började matchen på ett övertygande sätt och kunde redan efter 4.57 ta ledningen med 1-0 genom Fredrik Renström. När Enköping fick två utvisningar inom loppet av 40 sekunder tog hemmalaget full fördel av situationen. Först kunde Björn Jonasson utöka till 2-0 efter 13.36 i spel fem mot tre och 14.28 utökade Andreas Maier till 3-0 i spel fem mot fyra.

I andra perioden spelade Huddinge ut ordentligt och bjöd på ett alldeles fantastiskt spel men det blev inte mer än ett mål. Oliver Kandergård satte matchens sista mål efter 22.33, även det i spel fem mot fyra.

Enköping kom ut som ett helt annat lag i den tredje perioden men kunde ändå inte störa Huddinge tillräckligt för att få till en reducering.

Daniel Fahlström fick hålla sin andra nolla för säsongen i en match då han ändå fick förhållandevis få avslut mot sig, bara 19 skott totalt. Huddinge sköt 29 skott.

Det är nu klart att vi spelar i den södra allettan och vi återkommer när spelschemat spikat med info om när första hemmamatchen är.