Summering av Veckans lag 1-13

Under 13 veckor har vi tagit ut Veckans Lag för Hockeyettan norra, östra, västra och södra. Totalt har 236 varav 233 olika spelare tagit ut. Här är summering av de spelare som kommit med flest antal gånger.

Två spelare har lyckats komma med i veckans lag i två olika serier. Det handlar om veteranen Conny Strömberg som lyckats att komma med i veckans lag för den norra serien och den västra serien. Den danske backen Jeppe Holmberg har tagits ut i veckans lag i den södra serien samt den i norra. I den östra serien har backen Hampus Falk tagit ut i veckans lag vid två tillfällen. Vid det första tillfället representerade Hampus nästjumbon Hanviken och vid det andra tillfället tabellfyran Visby/Roma.

Hockeyettan norra

Bland målvakterna så finns det en som sticker ut. Det handlar om Örnsköldsviks Oliver Dackell som tagit ut vid tre tillfällen.

Bland backarna så har vi tre spelare som tagit ut tre gånger vardera. Det handlar om rutinerade Tommy Wargh från Boden, Kalix storvuxne rightare Johan Pettersson samt unge Olle Hellström som representerar Kiruna IF.

På forwardssidan har duon Kevin Loppatto från Vännäs och Bodens Jesper Ylivainio tagit ut vid tre tillfällen vardera.Norra serien i siffror
Antal uttagna målvakter : 10
Antal uttagna backar : 19
Antal uttagna forwards : 26
Totalt uttagna spelare: 55

Hockeyettan östra

I den östra serien finns det två målvakter som tagits ut vid två tillfällen vardera. Det handlar om Trångsunds Edvin Olofsson samt Claes Endré från Segeltorp.

Bland backarna har fyra spelare tagits ut vid två tillfällen under hösten. Det handlar Hudiksvalls Simon Löf, Väsbyduon Fredrik Falk och Rasmus Sörgardt samt Hampus Falk som tagit ut en gång då han representerade Hanviken samt en gång efter övergången till Visby/Roma.

På forwardssidan har Väsbys Christian Holmblad och Huddinges Andreas Maier tagits ut tre gånger vardera.

Östra serien i siffror
Antal uttagna målvakter: 11
Antal uttagna backar: 22
Antal uttagna forwards  : 31
Totalt uttagna spelare: 64

Hockeyettan västra

I västra serien så finns det två målvakter som sticker ut. Det handlar om Borlängemålvakten Henrik Edström och Mariestads Tobias Sandberg. Båda har tagits ut i veckans lag tre gånger vardera.

Bland backarna i den västra serien finns det två stycken som har tagits ut tre gånger vardera. Det handlar Tranås Fredrik Lindström och Christoffer Björklund från Borlänge.

På forwardssidan så har trion Anton Blomberg från Tranås, Anton Svensson från Köping samt Borlänges målkung Markus Persson tagits ut tre gånger.

Västra serien i siffror
Antal uttagna målvakter : 8
Antal uttagna backar: 20
Antal uttagna forwards  : 30
Totalt uttagna spelare: 58

Hockeyettan södra

I den södra serien har Jonathan Stålberg från Vimmerby tagits ut vid tre tillfällen. Noterbart är även att David Elmgren från Dalen och Arvid Söderblom från Hanhals tagit ut vid två tillfällen vardera.

Bland backarna i den södra serien hittar vi en herre som sticker ut. Det handlar om Max Lindroth som tagits ut flest gånger av alla i veckans lag under grundserien med sina fyra uttagningar. Stark tvåa efter Lindroth blev Dave Lindarv från Mörrum som var med tre gånger.

På forwardssidan så har Hampus Harlestam (Vimmerby), Adam Hirsch (KRIF), Dennis Santesson (Nybro), Måns Carlsson (Vimmerby), Henrik Persson (Hanhals) och Kalle Hult från Dalen tagit ut vid två tillfällen vardera.

Södra serien i siffror
Antal uttagna målvakter: 9
Antal uttagna backar: 16
Antal uttagna forwards: 34
Totalt uttagna spelare: 59