Viktor Nilsson om starten på AllEttan och stundande bortaturné

Piteå Hockey har fått en flygande start på AllEttan med två segrar mot Vännäs (1-5 borta och 3-2 hemma).
Viktor Nilsson har övertygat och gjort tre mål och en assist.
Piteåpojken som gjort en kortare sejour i Väsby ger sin syn på starten av AllEttan och kommande bortaturné med matcher mot Enköping och Väsby:

-Dubbelmötet mot Vännäs var två tighta matcher där vi spelmässigt kanske inte kom upp i 100%-ig prestation. Det har väl att göra med att vi inte spelat match på ett tag. Trots att vi inte riktigt kom upp i kvalité hittade vi ett sätt att vinna ändå, det är starkt säger Nilsson till piteahockey.se.

Nilsson är övertygad om att Vännäs blir att räkna med i Allettan norra:
-De kommer att ta många poäng. De kan vinna mot vilket lag som helst, särkilt på hemmaplan.

Helgens bortamatcher mot Enköping och Väsby innebär för Nilsson ett kärt återseende med sin förra klubb:

-Det ska bli roligt att vara på turné igen. Vi åker ner för att ta två segrar och vi vet att vi behöver komma upp ett par snäpp från matcherna mot Vännäs. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte superbra koll på Enköping. Jag vet att de gillar att spela fysiskt det är väl det. Väsby har delvis ett nytt lag sedan jag spelade där. Av tradition är de snabba och vassa vid kontringar och har ett vasst power-play. Det är en fin och strävsam förening, Väsby. Jag har bara positiva saker att säga.

Viktor Nilsson har öppnat årets AllEtta strålande med att göra mål i bägge matcherna mot Vännäs.
-Det har trillat in lite puckar vilket är kul. Det är kanske inte i första hand målskyttet som är utmärkande för mitt spel utan mitt hårda jobb och inställning. Men när forwards inte gör tillräckligt med mål får väl vi backar kliva fram och sätta nån kasse då och då, skrattar Viktor Nilsson.