Första omgången spelad i Norra Vårserien

SK Lejon-Kiruna IF 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)

En målsnål tillställning där SK Lejon kunde göra matchens enda mål i den andra perioden genom Mattias Törnqvist. Segern kunde man knipa genom ett starkt försvarsspel och en storspelande John Westermark längst bak som stoppade alla 35 skott.

Örnsköldsvik-Asplöven 4-3 (0-0, 1-0, 3-3)

Vi fick vänta 37 minuter och 39 sekunder innan det första målet kom, då genom hemmalagets Olov Håkansson. Men sen duggade målen tätt. Asplöven vände 1-0 till 1-2 på bara 20 sekunder. Först Miika Hymylä och sedan Aapo Alapuranen. Mindre än tre minuter senare kvitterade Sebastian Magnusson som bara två minuter efteråt får se Joshua Berger göra 2-3. Dryga minuten senare gör Johan Nilsson 3-3 och ytterligare en minut senare sätter Filip Fällman 4-3 vilket Örnsköldsvik håller matchen ut och kniper tre poäng.

Kiruna AIF-Teg 2-3 (0-1, 1-0, 1-1, 0-1)

Teg tar ledningen i den första perioden genom Petter Grefve men Kirunas Gabriel Munck kvitterar i den andra. Hemmalaget tar också ledningen i den tredje genom Jacob Hansson men trots att man fick spela powerplay de sista två minuterna lyckas man inte behålla ledningen. Med bara 22 sekunder kvar gör Petter Grefve sitt andra mål för dagen och tar matchen till förlängning. Där kniper också Teg de två poängen när Anton Tano avgör efter 57 sekunder.